Darts

1995

Akateeminen NESU ry:n joukkueet kunnostautuivat todenteolla Delta ry:n järjestämissä Darts kisoissa. Kaikki joukkueet, joissa oli mukana nesuja pääsivä kovassa kisassa aina finaaliin asti.

Finaalissa huomattiin NESU:n voitontahto. Ainoassa joukkueessa, jossa molemmat pelajat olivat yhdistyksemme jäseniä voitti lopulta koko turnauksen.

Lopullinen voittotaulukko:

1996

Toinen Delta pubitikkaturnaus oli lähes yhtä voitollinen. Täälä kertaa mukana oli viime vuoden voittajajoukkuen sillä muutoksella, että Pele tuurasi sairastunutta Pekkaa. Viime vuoden kakkonen TeaMikko oli myös mukana. Alussa peli näytti aika takkuiselta mutta myöhemmin tikkojen lentorataan alkoi tulla todellista sulokkuutta. Finaalissa olivat vastakkain tietysti NESU vastaan TeaMikko. Molemmat joukkueet heittivät kertakaikkiaan loistavia tuloksia mutta loppujen lopuksi TeaMikko otti tiukan voiton.

Kisan aikana nähtiin mahtavia venytyksiä: yhdessäkin välieräottelussa Masa ja Pele pääsivät -8:aan pisteeseen, mikä on vallan loistava tulos. Joka tapauksessa NESU sai kaksi uutta komeaa pyttyä, ilmasista kaljaa ja paljon paljon mainetta darts-areenoiden kuninkaina.