TYLKKÄRIN INFOPALSTAMME

5.12.1997

Kappas vaan, kun setä kämmäsi edellisessä infossa! Hannu järkkää siis Nezvestijan 27.12. PJ itse on tällöin Cardiffissa, joten nyt on mahdollisuudet vaikka voittoon asti. Ilmoittaudu ja käy lukaisemassa http://www.utu.fi/http/nezvestija

28.11.1997

Se on sitten taas aika pikkujoulujen ja itsenäisyyspäivien. Molempia ollaa suunniteltu kuumeisesti ja tietysti kaikki on vielä avoimena. Hannu on sentään hyvä jätkä ja järjestää jälleen Necathlonin, joten muistakaapa osallistua.

14.11.1997

Yhdistyksen puheenjohtajan eilen yksin pitämässään yleiskokouksessa päätettiin tukea puheenjohtajan Alpeille suuntautuvaa excursiomatkaa 5000 markalla. Samalla päätettiin rankaista Kiinaan matkustavaa Jenneä vaihtoehtoisesti vesurilla tai alkoholipoliittisilla velvoitteilla.

24.10.1997

Maailmalta kuuluu kummia! Balleriinan oloinen nuorradikaali taloudenhoitajamme on saanut/saamassa perheenlisäystä. Me NESU:ssa olemme henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Mursut perivät maailman.

17.10.1997

Olisi jo korkea aika pitää Necathlon (tm). Kukapa mahtoikaan loppujen lopuksi olla järjestäjä? Vähän aktiviteettia kaivataan nyt! Mäntsyn järjestämälle koruompelukurssillekaan ei ole ilmoittautunut ketään!! T:KPVK:n TPE

10.10.1997

Kokkikerho peruuntui ruokamyrkytyksen takia, pahoittelumme. Tilanne korjataan ensi viikolla, jolloin juhlitaan perinteisiä joulukauden avajaisia sahdin ja maksalaatikon merkeissä. Pukkipalvelumme toimii tänäkin vuonna, joten kiinnostuneet ottanevat yhtettä Iikkaan.

3.10.1997

Astrologiapiiri kokoontuu jälleen tänään tutussa paikassa. Ylihuomenna kokkikerhossa tehdään suklismannaa - Ele alustaa: "Elämäni munakkaat" NESU-letterin päätoimittaja kaipailee yhä juttuja, varsinkin Sodankylän kuoromatkalaisilta. Älä unohda Liekki-viikkoa ja sonnipinssien myyntikampanjaa.

12.9.1997

Yllättäen en sitten huomannut ensimmäisen Tylkkärin ilmestymistä, joten kerrotaanpa nyt tässä, että missasitte NESU:n kustantaman kulttuurimatkan Guinnessin panimolle. Pyyhkikää kyyneleenne, sillä Necathlon järjestetään lähiaikoina. Lisätietoja ruskeassa, huomiota herdttdmdttvmdssd kirjekuoressa puutorin kolmannen roskiksen alle teipattuna.

25.4.1997

Nesun 5-vuotisjuhla on sitten Villa Y-hovissa Ruissalossa 26.4. Nesut ja muut korkeassa yhteiskunnallisessa asemassa olevat henkilvt saavat (saivat) virallisen kutsun postissa. Mainitse ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Oletko jo ndhnyt kukkaisia?

14.3.1997

PJ lienee tdlld hetkelld noin kolmen ja puolen kilometrin korkeudessa pvllyttdmdssd puuteria. Ei, kyse ei ole transseksuaalisista tendensseistd. Oletko jo aloittanut terassikautesi? Tsirp tsirp titityy!

21.2.1997

Vas? Mein näppisch ist kaput?! Joka tapauksessa onnittelut loistavalle kyykkäjoukkueellemme! Ensi torstaina on muuten Arcanumissa P&P-productionsin uuden elokuvan ensi-ilta kello 20:00 alkaen. Kaikki jäsenet sinne imukärsät tuulessa viuhuen.

7.2.1997

Nosta katseesi kohti auringon nousua, hyvä Veli. Siellä on itä ja siellä on kyykkäareena. Herkistä aistisi, vakauta kätesi. Kuule kartun sulosoinnut sen liidellessd ldpi usvaisen ilman ja näe suloinen suudelma, joka kiidättää kyykän euforiseen tanssiin aina rajan toiselle puolen. Veljesi Morgan.

22.11.1996

Aloitamme onnitteluilla; Onnea uudelle puolimetriselle jäsenellemme vanhempineen, puolivuotiselle naisjäsenellemme sekä neljännesvuosisataisille Pekalle ja (kröhm) minulle. Kiitos. Laita kalenteriisi ruksi ensi viikon perjantain kohdalle, silloin kokoustelemme.

15.11.1996

Syyskokous on vissiin ensi viikolla. Tarkempaa aikaa en tätä kirjoittessani tiedä, enhän minä muutenkaan mistään mitään tiedä, koska olen vain puheenjohtaja. Juu - muista tulla kokoukseen niin sinusta voi tulla kaikkien rakastama pj ensi kaudeksi.

8.11.1996

No nyt on sekin tutkittu, että sähkövatkain pörisee. Ja vieläpä äärimmäisen tieteellisin metodein! Sääntömääräinen syyskokous pidetään marraskuun loppupuolella, kun rikkaat riistäjäporvarijäsenemme saapuvat takaisin Suomeen, joka ei vissiin sitten kelpaa mihinkään, kun vaan ulkomailla reissataan &%#"$

18.10.1996

Huhujen mukaan NESU on nykyään erityisen kiinnostunut kirkkoarkkitehtuurista. Aiheen tiimoilta järjestynee excursio, mikäli vanhurskas ja kaikinpuolin siveellinen jäsenistömme näin toivoo.

11.10.1996

Infopalsturi on herännyt koomasta ja rankaistuaan itseään vesurilla, jatkaa jälleen tuikitärkeää tiedonvälitystehtäväänsä. Nesupolia ei suinkaan ole hylätty, vaan projekti valmistuu hitaasti mutta epävarmasti. Laudan prototyyppi valmistunee lähivuosina. Tutustukaapa weppisivuihin ja päivittäkää necatuloksenne, mikäli jotain kisasta muistatte.

6.9.1996

No terrrrwe Te tuulenpieksemät merimiehet ja miksei muutkin! Mikä olisikaan kunniakkanpi tapa aloittaa syksyn uurastukset kuin NECATHLON, joka pläjähtää käyntiin TÄNÄÄN klo 18:30 urkkapuistossa ja jatkuu huomenna lauantaina kello 14:00 YO-kylän minigolf-kentällä. Oikeus muutoksin pidätetään ja heitetään tyrmään.

26.4.1996

Joku vappu meni? Voittiko Oriketo Racing Team neppiksen MM-kisat? AA-tutkintokin lähestyy ja Nesut tietysti iloisna juoksevat paikalle imukärsät tuulessa viuhuen.

19.4.1996

Vapaaehtoiset venetalkootyöläiset saavat ilmottautua Masalle. NESU:n pursiseura NPS aikoo osallistua koko armadallaan isojen paattien vastaanottoon. NESUPOLI on vieläkin pahasti vaiheessa - aktiivisuutta tarvitaan vielä viimeiseen rutistukseen ja maailman paras peli on syntynyt.

29.3.1996

Kesä ja NESU:n purjehduskausi lähestyy. Terassikausihan on jo ajat sitten avattu. Tiedostaja lähtee Lappiin parin päivän päästä. Itkekää te täällä sohjossa. (Haiman kommentteja ei huomioida - luopio!)

22.3.1996

Uusi maailman paras lautapeli on vääjäämättömästi valmistumassa. Tämä suuren luokan stradegiapeli tulee mullistamaan opiskelijoiden käsitykset Hyvästä Pelistä! Sattuma-korttien suunnittelijoita tarvitaan. Pohdiskelukokous lähiaikoina - kenties jopa ennen tätä infoa.

15.3.1996

Oluttestissä oli mukavaa! Kiitos kaikille mukana olleille. Teillä on loistava maku. Ele menee naimisiin ja tekee paljon lapsia, kiva kiva.

8.3.1996

Hiihoo, ja maata polkaisi! Kikkivarpaiset kaverini, Suuri Oluttesti tulee jälleen. Paikka ja aika: lue meilis ääliö. Asiaan vihkiytymättömille annetaan täten tiedoksi, että kyseessä ei ole mautonta tenutusta, vaan tieteellistä tutkimusta, onhan NESU:ssa jo maisterikin. Onnea vaan Petkos!

16.2.1996

SKO-openin toinen ja kolmas sija lohduttavat sentään hieman rakkaan karttumme menetystä. Onnea voittajillemme. Kapteeni Morgan jakeli auliisti neuvojaan, mutta sekään ei auttanut. En herjaa Elen kampausta. Olen tosi reilu.

9.2.1996

Kurinpitovaliokunnan alle on perustettu erityinen budo-osasto, jonka johtajana toimii KPVK:n toimeenpaneva elin, kuolemanvaarallinen judoexpertti SN. Ei siis kannata purnata kaikkijuovan hallituksen toimia! Ivunen hoitaa kyykkäkarttukylttikaiverruksen. Huomenna näytetään jälleen NESU:n mahti!

2.2.1996

Sitkeät huhut tietävät kertoa, että Ele on tullut takaisin harharetkiltään! Samaiset huhut kertovat myös, että Pekka on Nesun ensimmdinen sisar hentovalkoinen. Alkakaa meditoida SKO-openia varten. Kolmas voitto putkeen on PAKKO saada!

8.12.1995

Hälyytys! Taloudenhoitaja karkasi ulkomaille kassan kera. Kenguru petturin jalkoihinsa polkekoon. Iikalla kokemusta pukkitouhuista: mikäli haluat väriä pikkujouluihisi, ota yhteyttä Iikkaan. Necathlon huomenna! Muista kisata. Onnea tentteihin!

24.11.1995

Merkkipäiviä tänään: Suurnesu 24 v. Kakkuun mieluiten mansikoita ja panaania. Kiitos. Necathlon pitäisi olla huomenna - toivottavasti lajit on kasassa. Näin loppuun yhteistä paheksuntaa NESU:n hallituksen ylettömistä ulkomaanmatkoista. Hyyyyiiiii....

10.11.1995

NESUjen henkisestä sivistyksestä suuresti huolestunut Petkos kehoittaa siirtymään mitä pikimmiten URL:iin http://www.menaiset.fi. Me muut olemme sitä mieltä, että puoliyksinkertaiset Casimir-operaattorit eivät missään nimessä kuulu Abelin universaaliin peittoryhmään!

27.10.1995

Pieni, joskin ruma, lintu ilmestyi unessani ja sanoi, että Mäntsy pitää kesä(?)-Necathlonin "luultavasti ihan piakkoin - ehkä jopa ennen joulua!" Painostakaamme miehissä velttouteen ja huonoon elämään taipuvaista sihteeriämme. Ei maar - Mäntsy on mies aivan paikallaan. Jättäkää huvit ja opiskelkaa!

20.10.1995

Haloo Ainejärjestö! Nyt olisi loistava tilaisuus kartuttaa kassaanne ottamalla Hämiksen/H24:n vuokraaminen kontollenne. Mikäli olette kiinnostuneita, niin ottakaa yhteyttd NESU:n hyvdmaineiseen puheenjohtajaan, Jenneen. (P. 379 526) Lämpimät kiitokset Kimmolle, joka vaivojaan säästämättä piti lupaamani esitelmän ja pullakaffetkin tarjosi! Kiitoksia!

6.10.1995

Tuleva viikko on siis perinteinen NESU-viikko, minkä takia ohjelmaa on varattu runsaasti. Maanantaina on se ennalta sovittu kuoroesitys vanhainkodissa ja tiistaina tutustumiskäynti Keravan nuorisovankilaan. Torstaina Ele lennoi ruotsiksi: Hur saver man information i datamaskinerna. Perään saaristolaisviisuja ja pullakahvit. Perjantaina kokoonnutaan lukemaan uutta Tylkkäriä.

29.9.1995

Ollos tervehditty Syksy! Nostata tuoksuvasta, kosteasta maasta silmiimme elämän jatkuvuuden kirkas spektri. Sinun ruskasi, tuo pieni kuolema, voittaa kauneudellaan orgasmin. Imemme Sinusta voimaa pimeään talveen ja ikuisesti kiitollisena annamme sateesi pyyhkiä pölyt sieluistamme. Rakkain terveisin: veljenne Kaunosielu

15.9.1995

Toivottavasti pileet sujuivat nk. virkavaltavapaasti. Kiitokset niille, joille kiitos kuuluu ja kannustusta pahoinvoivalle infopalsturillenne, joka on taasen kerran tupakkalakossa! Jumalation - kylläpä NESU osaa lakkoilla, vaikkei ammattijärjestö olekkaan! Ruah ruah, poliittinen vitsi. Masa on todella paskana! Kosteaa syksyä.

8.9.1995

Tervehdys rakkaat opiskelutoverit ja kylänmiehet! Näin heti alkuun maailman tärkein ilmoitus: Avajaispileet Hämeenkatu 24:ssä 14.9!!! Bongaa ilmoitus joltain taululta ja näe valo! Nyt kun kaikki NESUt ovat jälleen saapuneet kuka mistäkin maailmankolkasta, niin olisi aiheellista kokoontua punomaan juonia ja houkuttelemaan Ele kaljan makuun. KAIKKI PILEISIIN!

12.5.1995

Tsirptitityy! Kesä kuohuen tulevi. Muistakaa kaikki tulla Donnaan 22.5 klo 16:00 vastaanottamaan Hawaijin reissaajia. He ovat lupautuneet julkisesti esittämään ukulelen soittoa ja hulahula-tanssia. Kesällä on tiedossa nesu- purjehduksia, erilaisia ja -koisia urheilutapahtumia ja HUOM! Akateeminen Aurajokilaivurintutkinto 18.5! Muistakaakin ilmottautua! Meilataan!

Ja ainejärjestöesittely:

Vuonna 1992 opiskelijoiden tulevaisuus ei todellakaan näyttänyt hyvältä. Kulttuurinnälkäisille ja urheilullisille opiskelijoille ei löytynyt mistään riittävästi virikkeitä. Aivot alkoivat surkastua, lihaksisto rappeutua ja maksa parantua. Kun mielen tylsi styminen oli edennyt yli kriittisen pisteen, keksivät eräät Tolkienin tuotannosta sangen kiinnostuneet miehet idean, joka tulisi poistamaan (yliopisto)maailmasta kaiken surkeuden ja epätoivon: oma järjestö - Akateeminen NESU!!! Toiminta lähti ripeästi käyntiin; suuriakin investointeja tarvittiin jo suunnitteluvaiheessa, vaikka toimistona käytimmekin lähinnä halvimman luokan baareja. Kaikkien toimivien yritysten tapaan meidänkin piti ensin suunnitella toimiva organisaatiokoneisto . Ensimmäisiä elimiä olivat mm. arvostelulautakunta, olutpoliittinen erityisvaliokunta sekä kurinpitovaliokunta toimeenpanevine elimineen. Organisaatiomme on kasvanut mahtavasti mutta toimintamme pysyy entisillä linjoillaan: julkaisemme NESU-letteriä n. neljä kertaa vuodessa, järjestämme urheilutapahtumia kuten kymmenottelu Necathlon, pidämme bileitä ja olut-testejä sekä vuokraamme biletilaa yliopiston muille järjestöille. Lisää tietoja (ja kuvia) löydät http://www.utu.fi/org/yhd/nesu.

28.4.1995

Jaahas - Pekka voitti taas necathlonin (tm). Onnea voittajille. Oletko valmiina vapun viettoon? Fiksut lähtevät laivalle viettämään vaihtoehtovappua, toiset ovat muuten vaan seilissä. Warttiinkin ollaan lähdössä - toivottavasti omalla joukkueella. Niin ja Oriketo Racing Team aikoo jälleen puolustaa mestaruuttaan Deltan neppisturnauksessa huomenna - tule katsomaan!

13.4.1995

Haloo ainejärjestö! Pullat eivät mene kaupaksi ja rahaa pitäisi saada? No hemmetti, pidä pileet! NESU ojentaa pelastavan kätensä ja vuokraa teille mahtavan pilepaikan aivan ydinkeskustan tunmtumasta. Kyselyt joko NESU:n webbisivuilta tai 940 500 9519/Iikka, 379 526/Jenne tai 387 713/Mäntsy. Necathlon muuten alkoi tänään ja jatkuu huomenna. Jos et kisaa - kannusta!

31.3.1995

Lunta sataa! Me Nesussa olemme henkilökohtaisesti sitä mieltä, että kyseessä on joulupukin ja Juha Föhrin salaliitto. Hiljattain Piispankadulle muuttanut Ele on sopinut salaliiton paavin kanssa. Varuskuntien tappajabakteeriepidemia ja Migien käyttökielto taasen viittaa neuvostojoukkojen invaasioon Suomeen. Lopuksi mainittakoon, että Masa ja Pekka voittivat upean pokaalin Deltan tikkakisassa.

17.3.1995

Poikkitietteellisellä viikolla eri alojen jäsenet esittelevät omia tutkimustuloksiaan. Tiedossa mm. maaperägeologia ja kivien parantavat vaikutukset, macintosh ja maatakiertävän radan mekaniikka, kvanttifysiikan ja maanviljelyn yhteyksiä tietotekniikkaan sekä humanoidien vaikutus kansantalouteen. Bermudan kolmion seurantaryhmä raportoi ja laulaa. Lisätietoja Petkokselta.

10.3.1995

Aaah. Kevät saapuu. Mielemme täyttää harmonia ja sydämemme rakkaus, hellyys ja toivo paremmasta. Pian, ah, niin pian tunkevat ensimmäiset kukat harmaasta roudasta ja perhoset verryttelevät siipiään. Mutta vielä kuitenkin elämme pre-terassi -ajanjaksoa, joten jaksakaa, rakkaat veljeni, vielä hetki.

3.3.1995

Hyviä ja huonoja uutisia kaikelle kansalle! Akateeminen NESU ry voitti toistamiseen SKO-Open -kyykkäturnauksen, tosin eri joukkueella kuin viime vuonna. Tämä oli hyvä uutinen, huono on se, että AJK:n juhlasalia ei ole enää mahdollista vuokrata IKINÄ!!! Miehet! Hattu päästä. Minuutin hiljainen hetki.

17.2.1995

Heippa veljeni! Nyt on kovasti hiljaista, joten voisimme kokoontua hahmottamaan maailmankaikkeuden entropiaa ja muita mielissämme alati pyöriviä kysymyksiä. Peace!

10.2.1995

Kiitokset kaikille Necathloniin osallistujille ja suuret onnentoivotukset Pelelle, joka on viimeinkin päässyt eroon älyttömän huonosta säkästään. Seuraavaksi pitänee alkaa valmistautua laskiaiseen, parafiinia pulkkaan ja simat käymään. Kelkkailusta saa mustelmia.

3.2.1995

Tänään SE on!!! NESU:n perinteinen Talvi-Necathlon (tm) starttaa pyssyn paukkeen merkeissä Kupittaan ampumaradalla klo 17 alkaen. Mikäli olet niin huono, ettet osallistu, tule edes katsomoon. Huomenna kisat jatkuvat alkaen MegaZonella klo 12 etiäpäin. NESU:n Atleettiklubi etsii toimintamuotoja. Nesuttakaa!

2.12.1994

Tänään on sitten syyskokous Proffassa klo. 19-21. Mäntsy luennoi aiheesta: Addictus etanolicus - ennaltaehkäisy ja hoito. Ihmissuhdevaliokunta jättää mietintönsä: Miksi kannattaa mennä Hesaan tenuttamaan. Hallitsemisesta pitävät saapukoot paikalle.

18.11.1994

Olisi todella paljon kerrottavaa ja kaikelle kansalle tiedoksi annettavaa mutta ikävä kyllä moinen olisi eettisesti sekä moraalisesti arveluttavaa, joten tyydyn sanomaan vain lyhyesti: hyvää päivää.

11.11.1994

Juuei! NESU on todennäköisesti juuri voittanut Megazonen ja yösählyn. Te olette loistavia urheilijoita. Siitä tulikin mieleeni, että hyvää isänpäivää vaan kaikille jäsenille. Seuraava tapahtuma: Pekka tarjoaa synttäreidensä kunniaksi kaikille namuja.

4.11.1994

Nimitin juuri itseni NESU:n uuden ompelukerhojaoksen puheenjohtajaksi. Kaulahuivi on kohta kudottu. Syksyssä on jotain niin herkkää, että olen sisäisesti pakotettu lainaamaan alil. Järven ajatuksia herättävää syysrunoa: "Myöhään syksyllä siili meni tervapataan. Se oli siili." Ajatelkaapa sitä. Hempeitä haleja kaikille.

28.10.1994

Onko tylsää? No, on. Mitään ei tapahdu, on kylmää ja tentit iskevät päälle kuin miljoona volttia. Aamulla on pimeää ja märkää, illalla on pimeää ja märkää. Ihmiset eivät hymyile, telkkumainokset ovat tylsiä ja koneet tahmaa. Onneksi piakkoin on boozing - paitsi, että siitäkin tulee krapula. Koittakaa nyt kuitenkin kestää sillä vappu lähenee... Äääh.

14.10.1994

-=flash=- Noniin, taas on saatu Necathlon käytyä ja myönnettäköön pitkin hampain, että kyllä se Ele on tosi kova jätkä ja huippuluokan urheilija. Tarkat tulokset löytyvät vaikkapa lynxillä. Eilen kaljaviestissä olleita Iikkaa ja Mäntsyä saa luvalla kutsua pervoiksi. Ei muuta. -=plink=-

7.10.1994

Kauan odotettu hetki on lähellä... Syys-Necathlon -94 räjähtää käyntiin tänään klo 18:00 Kupittaan keilahallissa! Toinen kilpailupäivä lauantai alkaa klo 14:00 Kuuvuoren petankkiareenalla. Molempina päivinä toivotaan katsomonosa 221 D runsaslukuisena paikalle! Muuta: Masa siirtynyt Tetris- kauteen, Suomi talvikauteen ja nesut paariin. Äänestä kuten Eija Kyllä.

30.09.1994

Etninen miaggone gaivaessas varppattas buhelimmeluuril ajatteli, et jos sitte ottaikses obikses ja menis necatlonii kainaloittas kuivaddama. Turgoosist taiwaast se luki, et aiga ois seidzem ja kahdexaz guluvaa gyyn giardaust. Elegryynizist balsteist saadsie enemminki diaddo. Ota gosaa ja osaa.

23.09.1994

NESU jyrää jalkapallossa: lääkis kaatui kevyesti kuten myös THLKS (todennäköisesti) eilen. Seuraava peli kauppista vastaan tiistaina klo 14:30. Katsomossa 221 D saattaa vielä olla tilaa. Naiset HUOM! Poikamies-NESUt hupenevat uhkaavasti - pidä kiirettä, mikäli haluat saada omasi! Onnea uudelle parille.

16.09.1994

Ahkeraa ruska-aikaa vain itse kullekkin säädylle. Kiitämme kaikkia avajaisjuhlallisuuksiin osallistuneita paitsi sitä suolistokaasun turausta, joka päätti varastaa NESU:n leimasimen. Leimasimen palauttamisesta tahi sen löytymiseen johtavista tiedoista maksetaan 300 markkaa, joten tässä oiva opiskelujen rahoitusmahdollisuus. Vaikut korvista ja rähmät silmäkulmista ja luennolle kipikapi.